Murawa-ogrodnik

Awatar użytkownika
jordyn24

Murawa-ogrodnik

Post autor: jordyn24 »

Sieć to miejsce, w którym często szukamy poradników, wskazówek i informacji na najróżniejsze tematy. Większość z nas ogranicza się do mediów społecznościowych, odwiedza duże serwisy i fora. Sporo do zaoferowania mają jednak także serwisy lokalne, na łamach których nierzadko znaleźć możemy interesujące nas firmy, usługi czy informacje. Proszę pomóżcie mi zatem znaleźć ogrodnika, który zajmie się murawą!
Awatar użytkownika
schumm.saige

Re: Murawa-ogrodnik

Post autor: schumm.saige »

Szukając dobrego ogrodnika na pewno warto przede wszystkim określić to, jakie prace chce się mieć w ogrodzie wykonane. Jeżeli są to proste niewymagające obowiązki jak koszenie czy pielenie, to zwykły pracownik bez wykształcenia, ale z doświadczeniem wystarczy w zupełności. Przeczytaj również ten artykuł - https://rudaslaska.com.pl/is,zadbaj-o-d ... 92770.html dowiesz się, gdzie szukać odpowiednich usług.
Bronek

Post autor: Bronek »

U nas w klubie zaczęliśmy od znalezienia firmy, która zaprojektuje nam automatyczny system nawadniania murawy. Poszukaj w internecie, na pewno coś znajdziesz. My projekt nawadnianie zamawialiśmy tutaj.
yovuu

Post autor: yovuu »

Skoro jesteśmy w tematach trawy, ogrodów i tak dalej to chcę Was zapytać o ofertę https://www.bartmetaco.pl/ogrody-zimowe-wroclaw.html czy waszym zdaniem warto jest zainwestowac w taki projekt ogrodu? Na pierwszy rzut oka wydaje sie ze tak, dlatego fajnie jesli wypowie sie tutaj ktos doswiadczony w temacie.
bednar.marquise

Post autor: bednar.marquise »

Też szukam ogrodnika.
Tramiss

Post autor: Tramiss »

Zwykle zamawiam tapety 3D na stronie kith2kin.pl, ponieważ mają tam bogatą kolekcję tapet. Jestem znudzony projektami, które są obecnie dostępne na rynku i są dostarczane w rolkach opartych na wzorach. W tapetach 3D podoba mi się to, że są dostosowywane do moich rozmiarów ścian.
ODPOWIEDZ